Durant el solstici calorós estem més predisposats a
voltar i fer estada en les terrasses que ens ofereixen els establiments
gastronòmics. I potenciant les relacions socials és fàcil rebre recomanacions
culinàries que cal tastar. Així doncs aquí teniu les tres provatures. No són
restaurants amb estrella Michelin, la butxaca dóna per altres tipus de local,
però la relació qualitat-preu és bona.
Celler de l’Abril
Situat a la Riera Gavarra 76 de Canet de Mar, ofereixen
una carta basada en tapes i coques, a banda dels vins, cal tenir en compte el
nom del comerç. Les racions són abundants, per no dir excessives perquè ja
sabeu que en Joan i jo som de vida, i vam compartir un plat descomunal de
nachos amb formatge cheddar, després la idea era menjar una coca d’escalivada i
una de salmó respectivament, però en veure la mida vam decidir que una la
guardàvem per l’endemà a l’hora de dinar.
Mireu quina bona pinta:
http://elcellerdelabril.com/
Cafè Vintage
No confondre amb el restaurant Vintage situat al centre
d’Arenys de Mar, el Cafè Vintage està al capdamunt del poble, concretament a la
Riera Pare Fita 115. La seva especialitat són les hamburgueses en concret i la
brasa en general. Els plats per picar molt ufanosos, també vam demanar nachos
amb formatge i podeu veure quina mida...
Sort que l’amanida és lleugera.
Aquesta gent no tenen pàgina web, només compte a Facebook
i Instagram. Sinó podeu contactar pel mètode tradicional, el telèfon. És el 93
795 76 23.
Celler Azor
No els cal pàgina web, ni promoció de cap mena, els dissabtes omplen les taules, i quan uns clients marxen, els següents ocupen el seu lloc ràpidament. L'estona d'espera pot superar l'hora i ningú es queixa. Un cop tastes les coques s'entén, són espectaculars!
El local està al carrer de les Creus 37 de Calella, i el telèfon és el 93 769 06 59, però no cal que truqueu, no reserven taula.
A gaudir d'aquestes propostes maresmenques!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada