El viatge de noces a la Patagònia ens va fer descobrir un
gran país i una gastronomia excel·lent. Com s’ho fan per coure vedella amb
tanta gràcia?
Enyorant aquella carn i tenint una amiga argentina, era
normal que visitéssim un restaurant argentí. L’escollit va ser Los Asadores, al
carrer Príncep d’Astúries 4, de Barcelona. Ens va agradar tant el menjar com el
tracte rebut. El cambrer, encantador, tenia accent argentí però resulta que és
fill d’emigrants catalans, exiliats a França i Xile. Dels Estragués de Rupit de
tota la vida, i de segon cognom Puigdemont, tot i que no té parentiu amb el
President. Quines coses.
Ara venen els detalls gràfics, però aviso que les fotos
fetes amb el mòbil i rapidet perquè hi havia gana, no són de gaire qualitat,
però ja us podeu fer una idea:
Crestes
Malambre
Graellada
Crep de dulce de leche
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada