dissabte, 15 de desembre del 2018

Argentina a Barcelona


El viatge de noces a la Patagònia ens va fer descobrir un gran país i una gastronomia excel·lent. Com s’ho fan per coure vedella amb tanta gràcia?

Enyorant aquella carn i tenint una amiga argentina, era normal que visitéssim un restaurant argentí. L’escollit va ser Los Asadores, al carrer Príncep d’Astúries 4, de Barcelona. Ens va agradar tant el menjar com el tracte rebut. El cambrer, encantador, tenia accent argentí però resulta que és fill d’emigrants catalans, exiliats a França i Xile. Dels Estragués de Rupit de tota la vida, i de segon cognom Puigdemont, tot i que no té parentiu amb el President. Quines coses.

Ara venen els detalls gràfics, però aviso que les fotos fetes amb el mòbil i rapidet perquè hi havia gana, no són de gaire qualitat, però ja us podeu fer una idea:


Crestes


Malambre


Graellada


Crep de dulce de leche

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada