divendres, 29 de juliol del 2016

Can Roca dels pobres



Ja és mundialment sabut que en Joan i jo som aficionats a la gastronomia, i no negarem que ens agradaria tastar les exquisideses del Celler de Can Roca, un restaurant amb estrella Michelin situat a les afores de Girona, però el preu del menú degustació no s'ajusta a la nostra butxaca. Així doncs, vam anar a Can Roca, sense el celler, el restaurant de la mare dels tres il·lustres germans cuiners.

N'havíem sentit a parlar però no sabíem quan ens hi podríem escapar ja que només està obert entre setmana, i aprofitant que teníem festa local a Mataró, doncs ens vam escapar a Girona. Sort que vam arribar uns minuts abans de la una, perquè a un quart de dues estava gairebé ple. 

No us imagineu un restaurant amb classe ni aneu a fer un àpat romàntic. És senzill, de cuina casolana, usen tovallons de paper, i t'enllesteixen ràpid. El que marca la diferència amb un restaruant de menús normal i corrent és el cognom Roca, i que una part de la clientela som curiosos. 

Val a dir que, en provar el gaspatxo vaig pensar que preferia el de la marca Alvalle que compro jo, però els segons plats eren deliciosos. La salsa marinera del meu rap era boníssima, el mateix amb les patates, la carn i l'albergínia arrebossada d'en Joan.

Vam sortir tips i contents, i més a l'hora de pagar, només onze euros per persona. Fantàstic!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada