Diumenge volíem anar a passar el dia a la Costa Brava
però la moto no ens va deixar, perdia líquid refrigerant i no era qüestió de
jugar-se-la. De totes maneres queda pendent perquè voldria fer la ressenya d'un restaurant. Tal com diu l'Avi Cassà, esperit de sacrifici... :-P
En Joan va tenir la bona idea d’anar a dinar al
restaurant Pins mar a Sant Andreu de Llavaneres, feia molt temps que hi volíem anar. No ens va decebre, al
contrari, vam gaudir molt de l’àpat.
Vam compartir un pica pica compost de calamarsets, més
coneguts per xipirons, morralla, musclos i calamars a la romana.
Els calamars tenen un color curiós, però la veritat és
que estàven boníssims. De segon ens vam partir una paella marinera però no aportem
document gràfic ja que degustant-la ens vam despistar i no vam fer cap foto, en
tot cas podeu veure les vistes des de la nostra taula estant.
Per postres un deliciós coulant de xocolata. Tot regat
amb un vi blanc, concretament el San Valentín de Torres.
Teniu més informació a:
http://restaurantpinsmar.com/cat/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada