Fa molt temps que vaig anar a la Pepa Fornera per primer
cop, em va encantar el menjar, el tracte i el preu. Ara, uns quinze anys després,
segueixo pensant el mateix excepte el referent al preu, que m’encanta menys,
però vaja, és el que ens va suposar el pas a l’euro, tot es va anar arrodonint
a l’alça excepte els sous.
En Toni, la Montse i el seu equip donen bon servei i bona
teca, et fan sentir molt a gust, com a casa, i gaudeixes d’una cuina sense
grans ínfules de grandesa, al contrari, la senzillesa és el seu poder.
Aportem un reportatge gràfic molt reduït perquè vam
començar a devorar el sopar i ja teníem els entrants a la meitat en el moment
de fer les fotos, així només podeu veure mig provolone i una part de la ració
de patates braves de la Pepa.
De segon vam demanar el mateix, un plat anomenat Fantàstic,
consistent en dues mitges racions de magret d’ànec amb foie i filet de vedella.
Boníssim. I de postres vam compartir un bescuit amb xocolata calenta. Deliciós.
Disculpeu, ens vam oblidar completament de les fotos
davant aquelles exquisideses, així que si ho voleu veure, a Ca la Pepa falta
gent.
.....
Un any més tard afegeixo una addenda en forma d'imatge: una fotografia del Fantàstic!
Ara només ens faltarà retratar el bescuit...
Bon profit!
.....
Un any més tard afegeixo una addenda en forma d'imatge: una fotografia del Fantàstic!
Ara només ens faltarà retratar el bescuit...
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada