diumenge, 11 de febrer del 2018

La Drecera

Bon descobriment. D’entrada sembla un restaurant de polígon més, però no oblidem que està regentat per una filla de l’Agustí Net, un cescaire gastrònom, per tant ja és una bona referència. Vam dinar-hi poc abans de marxar de viatge i no ens va decebre, a banda que fou la manera de menjar escudella, ja que a Venècia no podies trobar les menges típiques del Nadal a Catalunya.






Hi vam tornar el dia del “botillo”, un plat típic de terres lleoneses a base de porc. Jo no el vaig tastar perquè em feia angúnia trobar-me ossos i coses gelatinoses, per tant amb un entrecot vaig estar més que contenta, però els que ho van provar van dir que era molt bo. El punt en contra va ser el preu del menú, realment excessiu, sobretot en el meu cas que el plat no era elaborat. Un entrecot amb patates, beguda i postres a 26 euros no és barat, pagant el mateix a la Pepa, em poso les botes. En fi. Almenys en Joan s’ha tret l’espineta de tastar el “botillo”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada